Genoptræning

Genoptræning følger som oftest efter en operation eller sygdomsforløb. Hos FysioPsyken har jeg god erfaring med genoptræning af patienter efter knæ- eller hofteoperation, skulderoperation, rygoperation, patienter med slidgigt, patienter efter længere sygdomsforløb eller patienter med neurologiske lidelser.

Jeg har en høj specialiseret erfaring med genoptræning af patienter med neurologisk dysfunktion f.eks. enten som følge af apopleksi, traumatisk hjerneskade eller sygdomme i hjernen i patienters fase 2 og 3 rehabiliteringsforløb.

Hos FysioPsyken for du specialiseret genoptræning uanset hvilken skade eller sygdomsforløb du har været igennem.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til dit genoptræningsforløb. Du kan læse mere om tilskuddet på sygeforsikringens hjemmeside.

Formålet med genoptræningen er, at du opnår samme grad af funktionsevne som tidligere eller den bedst mulige funktionsevne i forhold til aktiviteter i hverdagen, kognitive funktioner, emotionelt og socialt.

FysioPsyken samarbejder med Fit&Sund i Ringsted og derfor vil den specialiserede genoptræning foregå i deres hus. Centeret er beliggende på adressen: Vestervej 2E, 4100 Ringsted.

genoptraening2.jpg

Genoptræningsforløb ved FysioPsyken, Fit&Sund

Forløbet omfatter 10 behandlinger/interventioner fordelt over 2 måneder og indeholder følgende:

  • Indledende undersøgelse, vurdering og behandlingsplan
  • Indledende starttest
  • Udlevering af træningsplan
  • Gennemgang og supervision i forhold til træningsplan og maskiner
  • Vekslen mellem manuelbehandling og træningsinterventioner
  • Afsluttende test
  • Vejledning omkring en fremtidig plan for vedligeholdelsestræning eller større mål

Der ydes en helt særlig mængderabat, hvilket betyder at du køber 10 behandlinger/interventioner for 2.500 kr. (Du sparer 500).

Samtidig får du en stor rabat ved Fit&Sund. Du melder dig ind i centeret for 2 måneder uden opstartsgebyr eller binding til en pris på 149 kr./md. 

Under genoptræningsforløbet har du ubegrænset adgang til brug af faciliteterne i Fit&Sund. Så det er muligt efter vejledning og supervision fra mig at benytte såvel maskiner og holdtræning i centeret.

genoptraening1.jpg